CentrumbutikkenModerne lokal dagligvarebutik i den indre by

Som skabt til den indre byPerfekt integreret

Let tilgængelige og altid åbne - Vores centrumbutikker placerer nærbutikken i bymidten og tilpasser sig perfekt i bybilledet. Vi udnytter eksisterende bygninger samt erhvervsbyggerier i bymidten og integrerer vores butikker ved at forbinde moderne arkitektur med den eksisterende omgivende struktur.

Highlights i centrumbutikken Butikken til den indre by

Med vores butikskoncept udnytter vi også mindre arealer og er en attraktiv lejer med den bedste kreditværdighed. Ved at udnytte eksisterende bygninger og tilpasse dem arkitektonisk, bringer vi Lidl-butikker ind i bymidten, hvor der er mange mennesker, uden at ændre på bybilledet.

Udbud og efterspørgselTilpasset sortiment

Med fokus på ønskerne blandt kunder i bymidten, har vi en stor andel af ferskvarer og convenience-food samt take-away-koncepter.

KomfortIndkøbs-oplevelse

Selv på et mindre areal er det muligt at udnytte fordelene ved den nye generation af butikker - såsom det store udvalg af ferskvarer og flot varepræsentation.

ArkitekturEksisterende bygning

Butikkerne integreres i eksisterende bygninger og tilpasses arkitektonisk til den omkringliggende bebyggelse.

Nøgletal og kravBeliggenhedskriterier

Vores butikskoncept til bymidten udnytter eksisterende bygninger og objekter, der findes i bymidten. Sammen finder vi den rette strategi for jeres beliggenhed.

Areal/bygning:
køb eller leje.
Salgsareal:
fra 600 m2.
Øvrige kriterier:
Levering med lastbil skal være mulig.

Dit spørgsmål til osVil du gerne vide mere?

Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål om vores centrumbutik og vores andre butikskoncepter. Det vil glæde os at høre fra dig!

Kontakt