Specialbutik

Specialbutikker

Til unikke bygninger og placeringer

Tænk ud af boksen

Individuelle løsninger

Med udvidelsen af vores butiksnetværk har vi konstateret, at der efterspørges individuelle løsninger til særlige placeringer. Vi definerer ikke kun standarder, men tænker videre – med individuelle planlægningskoncepter og følelsesladede arkitektoniske løsninger til enestående beliggenheder og eksisterende bygninger. Med vores koncepter yder vi et bidrag til at bevare byerne og til at gøre dem mere attraktive.

Butikken til særlige bygninger

Integrationsmuligheder

Vi reagerer individuelt på de eksisterende forhold – såsom banegården, historiske bygninger eller et stadion – vi integrerer vores butikker i konteksten og tilpasser vores bygninger til det overordnede billede for at skabe ægte merværdi. Vi udvikler geniale løsninger til stedsspecifikke problemer og sikrer, at vores kunder altid får en moderne og behagelig indkøbsoplevelse.

 • Specialbutik
  Bevaringsværdig

  Nye impulser

  Bevaringen af historiske bygninger skaber merværdi i bybilledet og gør samtidig butiksplaceringen mere attraktiv.

 • Særlige byggeobjekter
  Arkitektur

  Særlige bygge-objekter

  Ved en konvetering af historiske bygninger eller integration i usædvanlige byggeprojekter planlægger vi individuelt og integrerende.

 • Specialbutik
 • Særlige byggeobjekter

Vil du gerne vide mere?

Dit spørgsmål til os

Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål om vores butikskoncepter og rådgiver gerne om individuelle ønsker. Det vil glæde os at høre fra dig!