SpecialbutikkerTil unikke bygninger og placeringer

Individuelle løsningerTænk ud af boksen

Med udvidelsen af vores butiksnetværk har vi konstateret, at der efterspørges individuelle løsninger til særlige placeringer. Vi definerer ikke kun standarder, men tænker videre – med individuelle planlægningskoncepter og følelsesladede arkitektoniske løsninger til enestående beliggenheder og eksisterende bygninger. Med vores koncepter yder vi et bidrag til at bevare byerne og til at gøre dem mere attraktive.

IntegrationsmulighederButikken til særlige bygninger

Vi reagerer individuelt på de eksisterende forhold – såsom banegården, historiske bygninger eller et stadion – vi integrerer vores butikker i konteksten og tilpasser vores bygninger til det overordnede billede for at skabe ægte merværdi. Vi udvikler geniale løsninger til stedsspecifikke problemer og sikrer, at vores kunder altid får en moderne og behagelig indkøbsoplevelse.

ArkitekturSærlige bygge-objekter

Ved en konvetering af historiske bygninger eller integration i usædvanlige byggeprojekter planlægger vi individuelt og integrerende.

BevaringsværdigNye impulser

Bevaringen af historiske bygninger skaber merværdi i bybilledet og gør samtidig butiksplaceringen mere attraktiv.

Dit spørgsmål til osVil du gerne vide mere?

Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål om vores butikskoncepter og rådgiver gerne om individuelle ønsker. Det vil glæde os at høre fra dig!

Kontakt