StorcenterStort udvalg, én adresse

Kundemagnet med potentialeEn butiksplacering med fremtid

Når flere attraktive udbydere samles på ét sted, får det en større tiltrækningskraft på kunderne – det er storcentrenes store styrke. Her finder man et stort udvalg af mange forskellige produkter og serviceydelser, til- og frakørselsvejene er gode, afstanden mellem de enkelte butikker er kort, og der er gode parkeringsmuligheder. Vores butikker er en vigtig garant for frekvens og attraktivitet.

Storcenterets mulighederStærke koncepter

Storcentre samler et stort udvalg af produkter og serviceydelser under et tag og er derfor den perfekte mulighed for at gøre en butik endnu mere attraktiv. Der er forskellige muligheder for at etablere en Lidl-butik i storcentre.

Af hensyn til miljøetBæredygtig teknik

I storcentre satser vi også på bæredygtig teknik som f.eks. LED-lys og miljøvenlig varme- og køleteknik.

ArkitekturStort og lyst

Et rummeligt butikskoncept, moderne arkitektur og tilbud som kundetoiletter giver kunderne en komfortabel indkøbsoplevelse.

VarepræsentationFødevare-koncepter

Varepræsentationen, herunder nye take-away-koncepter med frisk bagværk eller coffee-to-go i butikkerne, er også moderne.

Nøgletal og kravBeliggenhedskriterier

Ejer eller lejer – Lidl udnytter potentialet i storcentre optimalt. Sammen finder vi den rette strategi for jeres beliggenhed.

Beliggendhed:
køb, leje eller forpagtning.
Projekter:
nyudviklinger eller relanceringer.
Grundareal:
bebygget og ubebygget i alle størrelser.
Salgsareal:
til leje fra 1.000 m².
Kundeparkering:
bekvem adgang.
Lejere:
attraktivt lejermiks.

Dit spørgsmål til osVil du gerne vide mere?

Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål om vores butikker i storcentre eller et af vores andre butikskoncepter. Det vil glæde os at høre fra dig!

Kontakt